En zó gaan ze van ‘Hoe?’ naar ‘Zo!’ in Leudal! 🌍

01-05-2024
43 keer bekeken

“Hoe kunnen we de mensen in Leudal helpen hun energierekening te verlagen?” Die vraag stelde Leudal Energie. De oplossing? Een Energiebespaar Brigade, die ze in samenwerking met gemeente Leudal hebben opgezet!

NP RES ging voor de landelijke campagne ‘Van Hoe Naar Zo’ langs bij Leudal Energie voor een video. Er zijn veel vragen over ‘Hoe’ we Nederland klimaatneutraal kunnen maken. Gelukkig zijn er óók veel goede voorbeelden. ‘Zo’ ook Leudal Energie. De campagne laat zien dat de energietransitie kansen biedt voor iedereen.

Bekijk de video en leer meer over dit initiatief op de website van 'Zet ook de knop om': https://zetookdeknopom.nl/artikel/energierekening-verlagen-de-klusbus-in-leudal-helpt

---

Van Hoe Naar Zo campagneperiode

De campagne is sinds afgelopen 29 april weer lopende en duurt twee weken. NP RES adverteert verschillende uitingen op Instagram en Facebook. Zo ook deze video van Leudal Energie! Als gemeente – ook buiten Leudal – lift je gemakkelijk mee op die bekendheid door de video (organisch) te plaatsen op de social media kanalen van de gemeente. Meer bereik genereer je door de video in een eigen bericht te plaatsen, in plaats van het bericht van NP RES te delen.

Benieuwd of andere uitingen van de campagne beter passen bij jouw duurzaamheidscommunicatie? Op de website van LNCK vind je de hele toolkit, die voortdurend wordt aangevuld met nieuwe voorbeelden. Ook goed om te weten: vanaf juli t/m december zullen de campagne-uitingen langdurig geboost worden door het EZK, waardoor je langer kunt profiteren van de verhoogde zichtbaarheid.

Afbeeldingen

 

 

Contact

Gemeente Venlo
Postbus 3434
5902 RK Venlo

Mail: resnml@venlo.nl

Wil jij inloggen voor de Community of Practice? Dat kan!

Inloggen

 

Cookie-instellingen